Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Over NPO > Nationale Dagen

Nationale Dagen

Elk jaar organiseert de NPO haar Nationale Dagen. Voor deze dagen geldt 'eenheid in verscheidenheid'. De Nationale Dagen zijn er voor iedereen! Leeftijd, geslacht en afkomst doen er niet toe. Iedereen is welkom en voelt zich bij ons thuis. Het thema voor 2017 was 'Zeggenschap en participatie'.

Logo ND

Op het programma stonden onder andere de Nationale tentoonstelling, beurs, kerstmarkt, Jeugddag en Huldiging van de Nationale Kampioenen en winnaars van de nationale vluchten. Voor het eerst is een Ledencongres gehouden en er was een bonnenverkoop aan deze dagen verbonden. 

Ledencongres

De statuten van de NPO zijn gewijzigd en daarom werd er voor het eerst een Ledencongres gehouden. Alle verenigingen waren uitgenodigd. De input die de aanwezigen tijdens deze middag leverden, wordt gebruikt door de ledenraad om het meerjarenbeleid vorm te geven. De volgende thema's kwamen aan de orde:
  • Vliegend naar 2021: hoe ziet het optimale vliegschema van de toekomst eruit?
  • Dierenwelzijn en sport: hand in hand of twee werelden?
  • Realtime resultaten en inzicht tijdens vluchten binnen handbereik?
  • De duivensport: van onbemind naar populair.

Kon u er niet bij zijn? Er zijn opnames gemaakt en u kunt deze alsnog bekijken!

 

Kampioenenhuldiging

Alle kampioenen, Nationale Kampioenen, Vluchtwinnaars, Tentoonstellingswinnaars etc. zijn zaterdagavond zeer feestelijk in het zonnetje gezet. Het was een geslaagde avond!

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.